RESET YOURSELF

Achieve optimal wellbeing
with your personalized
metabolic blueprint

WAAROM WE HAAR ANALYSEREN?

Haar- en bloedtesten geven waardevolle,
maar ook verschillende resultaten

STABIEL, LANGE TERMIJN RESULTAAT
Een goed uitgevoerde en geïnterpreteerde haaranalyse biedt een lange termijn – zowel in het verleden als in de toekomst – overzicht van de mineralenlevels in je lichaam. Bloedtesten geven een momentopname en kunnen fluctueren op basis van wat je eet, hoe je je voelt, hoe actief je bent, de tijd van de dag en andere factoren.
GEEFT DE STOFWISSELING BINNEN DE CELLEN WEER
Een haaranalyse geeft de stofwisseling binnen de lichaamscellen weer en dat is waar de meeste voedingsprocessen plaatsvinden. Een bloedtest laat zien wat er buiten de cellen gebeurt. Een haaranalyse geeft vitale informatie over wat er in de weefsels van je lichaam gebeurt: levels van voedingsstoffen, giftige metalen en het type stofwisseling.
MINERALENDISBALANS/OVERSCHOT IS GEMAKKELIJKER TE ZIEN IN HET HAAR
De mineralenlevels in je bloed blijven relatief constant, ook als er iets mis is. Dat is de reden waarom veel mensen normale bloedwaarden hebben en zich toch niet echt goed voelen. Om de bloedwaarden constant te houden, worden mineralen uitgescheiden in het haar, omdat het haar voor het functioneren van het lichaam niet essentieel is. Afwijkingen, overschotten en patronen zijn daardoor eerder te zien in het haar dan in het bloed.
HAAR IS HET WEEFSEL VOOR OPSLAG EN ELIMINATIE

De mineralenlevels in het haar zijn ongeveer tien keer zo hoog als die in het bloed, waardoor ze in het haar gemakkelijker op te sporen en beter te meten zijn. Als een mineraal eenmaal is opgenomen in het haar, blijft het daar. Het lichaam scheidt er giftige metalen en andere stoffen af om ze zo uit het lichaam te verwijderen.

GIFTIGE METALEN ZIJN GEMAKKELIJKER TE VINDEN IN HET HAAR
Om zichzelf te beschermen, verwijdert het lichaam giftige metalen zo snel mogelijk uit het bloed om ze in weefsels als de lever, de huid en het haar te deponeren. Daarom zijn giftige metalen alleen na acute blootstelling in hoge concentraties in het bloed te vinden.
PIJNLOOS, SIMPEL EN HOUDBAAR

Het nemen van een haarsample is pijnloos en gemakkelijk zelf uit te voeren. Het kan simpelweg per post worden verzonden, zonder dat de houdbaarheid wordt aangetast.

HOE WERKT HET?

Bestellen.

Selecteer en bestel jouw Reset Haaranalyse product en binnen twee dagen ontvang je de starterkit. Je krijgt meteen toegang tot je persoonlijke account, waar alle informatie te vinden is over het nemen van je haarsample, waaronder een duidelijke video.

Opsturen.

Gebruik de retourenvelop om je haarsample naar ons op te sturen en vul het intakeformulier in op je persoonlijke account. Je kunt hier ook vast de eerste gezondheidsadviezen lezen, terwijl je wacht op je resultaten.

Analyse.

Ons gecertificeerde laboratorium screent je haarsample op twintig mineralen, zes giftige metalen en vier spoorelementen. Uiteraard worden er strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd om precisie en constante kwaliteit te kunnen garanderen.

Resultaten.

Zodra je resultaten binnen zijn ontvang je een e-mail. Je kunt nu online een afspraken voor een telefonisch consult met een van onze Reset Specialisten om je persoonlijke mineralenbalans door te nemen.

Advies.

Op basis van jouw resultaten stellen we een voedings- en lifestyleadvies op maat samen, dat je kunt bekijken op je persoonlijke account. Het omvat een dieet afgestemd op jouw behoeften, een aanbeveling voor voedingssupplementen, eetgewoontes, sporten, rust en slaap, kooktips en detox-advies.

Reset!

Je resultaten zijn het startpunt, nu is het tijd voor de reset. De komende zes maanden ontvang je elke twee weken een email met een belangrijk aandachtspunt op basis van jouw resultaten. Zo begeleiden we je stap voor stap naar een gezondere levensstijl.