HFL Laboratories

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem!

Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Dadi Oil is uitstekend in combinatie te gebruiken met HFL Solution spray!

Dermoleen Crème is door de bestanddelen waaronder Ureum, actief tegen droge plekjes. Daardoor is de crème  te gebruiken als dagelijkse verzorging.

De Dermoleen Crème bevat hydrofiele ingrediënten die zorgen dat de opperhuid gehydrateerd wordt. Daarnaast is het een oppervlakkige exfoliant. Doordat de Dermoleen Crème Ureum (10%) bevat is het een uiterst geschikt product voor diabetici.
Ureum is een natuurlijke, lichaamseigen stof en is zo bijzonder omdat het vocht vasthoudt in de huid. Ureum is één van de zogenaamde ‘Natural Moisturizing Factors’ en zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt.

Let op dat Ureum bij hoge percentages kan irriteren. Bewezen is dat 10% het beste percentage is! 

De Dermoleen Crème is een crème die niet vet is en goed binnendringt in de huid.

Indien u het gebruikt als ondersteuning bij huidproblemen is het sterk aan te raden de Dermoleen Crème te combineren met Roselan Balm.

Roselan Balm

Voor verzorging van de bijzonder droge huid.

Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht. Dit product is dus uitstekend te gebruiken bij gesprongen huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad.

Heeft u een droge, ruwe of schrale gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen cream.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl