Fillmed

FILLMED Peelingen

Peelingen werden al door de vroege Egyptenaren uitgevoerd door het gebruik van fruitzuren en melkzuren en is dus geen nieuwe behandeling, maar een al eeuwenoud gebruik.
Een chemische peeling verwijdert de dode huidcellen laag en stimuleert de fibroblasten, daarnaast worden werkstoffen de daarna op de huid worden aangebracht beter opgenomen door de huid! Ook werkt het tegen pigmentvlekken, fijne lijntjes, verfijnt het de poriënstructuur en geeft het glans!

Fillmed biedt alleen non-invasieve (niet beschadigende) peelingen waardoor het ook wel de “lunchpeel” genoemd wordt. Je kunt na een behandeling direct weer toonbaar naar buiten. De peelings zijn goed verdraagbaar, pijnloos (wat niet wil zeggen dat je niets voelt) en simpel in gebruik. De peelings zijn vernieuwd in samenstelling en bevatten nu niet alleen glycolzuur, maar ook gluconalactone, hierdoor zijn ze beter verdraagbaar en geven minder huidreacties.

Het doel is om zichtbare mooie resultaten en een geweldig ontspannend moment te
krijgen, om je goed in je huid te voelen, van binnen naar buiten. Elke behandeling
biedt technieken en huidverzorging die het beste zijn aangepast aan uw huid, uw
zorgen en uw verwachtingen wanneer u de behandeling krijgt.

Actieve ingegrienten:

Molecuul van Glycolzuur, het is een groot molecuul dus werkt aan de huidoppervlakte en is hierdoor toleranter voor de huid. Het bevat antioxidanten, is niet lichtgeleidend, verfijnt de huidstructuur en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Een AHA gewonnen uit bittere amandelen. Amandelzuur moleculen zijn groter en blijven daardoor aan de huidoppervlakte. Dit vermindert het risico op irritatie van de diepere huidlagen, het is een zeer zachte AHA. Amandelzuur heeft antibacteriële eigenschappen. Het helpt tegen verspreiding van bacteriën en helpt ontstoken plekjes op de huid te verminderen en is ideaal voor de gevoelige huid.

Is de kleinste van de hydroxyzuren (AHA). Het wordt verkregen uit extract van suikerriet, bieten of druif. Dit zuur wordt veel gebruikt, dringt gemakkelijk diep door in de huid en is erkend voor zijn effectieve keratolytische eigenschappen en stimulatie van celvernieuwing.

Een molecuul die voornamelijk voorkomt in verschillende granen (haver, tarwe, gerst) en andere eetbare zaden. Fytinezuur is een tyrosinase remmer, een antioxidant en een anti-inflammatoir. Het wordt vooral gebruikt om hyperpigmentatie te behandelen.

Een AHA, het staat centraal in de stofwisseling van alle levende organismen en is vernoemd naar één van de belangrijkste ingrediënten: citroen. Het is een tyrosinase  remmer en heeft oppervlakte verhelderende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt als een glans booster.

De behandeling is het meest effectief in een kuur. De peeling 4 maal in totaal, om de twee weken herhalen, voor een optimaal resultaat.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl