Valmont

Wat doet Valmont voor de huid

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 30 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.

Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

Wat is cellulaire cosmetica?

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd.

Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt.

De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met Gletsjerwater dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert Gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.

Daarnaast maakt Valmont gebruik van:

Valmont producten

Het exclusieve merk Valmont haalt het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dat met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Deze cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces en daarmee regelmatige huidvernieuwing. Valmont zorgt voor hydratatie, energie, glans en stevigheid. Regelmatig gebruik van de Valmont-producten, in combinatie met de Valmont-behandelingen, verbeteren de conditie van de huid aanzienlijk en vertragen daadwerkelijk het verouderingsproces.

De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met gletsjerwater uit de natuur. Dankzij het ideale mineralengehalte bevorderen zij de uitwisseling van weefsels, versterken zij de celstofwisseling en stimuleren zij tevens het natuurlijke afweersysteem. Daarnaast maakt Valmont gebruik van 3-voudig DNA en RNA. De toevoeging van natrium zorgt voor het vasthouden van vocht, terwijl calcium het membraan van de cel versterkt. Magnesium zorgt voor meer energie. Andere toevoegingen zijn peptides en pure plantenextracten. Deze staan bekend om hun anti-aging eigenschappen zoals het hydrateren, vorming van een natuurlijk Uv-filter, natuurlijke anti-oxidant en het stimuleren van celdeling. RNA versterkt en verlengt de werking van DNA. Dit heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.

Deze anti-aging cosmetica van Valmont is geheel gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten als DNA en RNA. De huid van gezicht, hals en decolleté wordt met gepatenteerde ingrediënten vanuit diepere huidlagen structureel verbeterd.

Valmont behandelingen

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een van de, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont schoonheidsbehandelingen. Door de diversiteit aan behandelingen is er voor ieder huidtype een ritueel. Verbluffende resultaten worden behaald in de behandeling met het Valmont collageenvlies masker.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl