Décaar Renaissance Treatment

Renaissance Treatment by DÉCAAR

De Renaissance treatment is een innovatief en modern complex en flexibele methode voor het verjongen van de huid. De Renaissance is een behandeling die volledig wordt afgestemd op de huidconditie van de klant. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren worden ultieme resultaten behaald.

Duur: 60 min
Prijs: € 115

De behandeling zorgt voor zichtbare resultaten, zoals:

Renaissance peptiden worden gecategoriseerd onder ‘signaal’ peptiden, waarbij de collageenproductie wordt gestimuleerd, doordat de fibroblasten een signaal krijgen dat de huid hersteld dient te worden.

Wanneer we ouder worden, produceert de huid een natuurlijk enzym die ervoor zorgt dat de huid verouderd, waardoor het lichaam een signaal krijgt dat de collageen- en elastine niveaus moeten worden verhoogd. Wij stimuleren ditzelfde proces, maar dan ZONDER de huid af te breken, door het gebruik van de Renaissance peptiden, die de fibroblasten stimuleren.

Omdat peptiden klein zijn, dringen ze door de beschermlaag van de huid naar de diepere huidlagen.

Hier regenereren, repareren en verwijderen de peptiden beschadigd collageen. Signaal peptiden zijn perfect voor het tegengaan en verminderen van huidveroudering en daarmee is deze behandeling zeer geschikt voor klanten die de gezondheid en jeugdigheid van de huid wensen te herwinnen.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl