Decléor, de gouden sleutel

Decleor belofte

Essentiële oliën: De natuurlijke oplossing van de plant.
Erkend om hun krachtige huid- en geesteigenschappen, vormen essentiële oliënde kern van Declèor producten.

Farmaceutische kwaliteit: Al onze essentiële oliën is afkomstig van de beste regio`s van de wereld en is gecontroleerd om de zuiverheid, botanische samenstellingen en kwaliteit te garanderen.

Hoogste natuurlijkheid: We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in alle formules, gericht op 95% natuurlijke oorsprong, tegelijkertijd het niveau van de ervaring hoog te houden. Al onze ‘Aromessence oliën-serums’ zijn bijvoorbeeld 100% natuurlijke oorsprong.

Professionele formulering: Onze producten zijn ontworpen door ons professionele team van aromatherapeuten en schoonheidsspecialisten om te zorgen voor een maximale doeltreffendheid.

Optimale tolerantie en respect voor de huid: Onze toxicologen checken al onze essentiële oliën en producten tijdens elke stap van het productieproces, om het risico van allergieën te verminderen.

Decléor combineert een overweldigende kennis van het plantenrijk met moderne onderzoekstechnieken, en dat leidt tot een huidverzorgingslijn op basis van etherische oliën.

De producten van Decléor zijn honderd procent natuurlijk: vrij van chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. De fijnste etherische oliën zijn klaar voor gebruik en compleet veilig.

U brengt slechts enkele druppels aan, na de reiniging en voor het gebruik van de verzorgende crème. De oliën brengen de huid in balans, verfijnen de textuur en maken de teint helderder.

WERKING ETHERISCHE OLIËN DECLÉOR

Etherische oliën zitten boordevol werkstoffen en bestaan uit honderden moleculen. In hun zuivere vorm zijn ze al bijzonder doeltreffend.

Als ze op de juiste – wetenschappelijke – manier gedoseerd en gemengd worden, versterken ze elkaar. Sommige etherische oliën veranderen dan in een waar schoonheidsconcentraat, oftewel Aromessence.

Elk Aromessence dringt diep in de huid en stimuleert de werking van het fytocosmetische verzorgingsproduct – een crème of gel met plantenextracten – dat daarna wordt gebruikt. 

Dit wordt het Decléor Aroma-Duo-concept genoemd.
DECLÉOR SALON BEHANDELINGEN

De Decléor behandelingen zijn een weldaad voor u en uw huid. De combinatie van ontspanning, de intensieve werkzaamheid van de producten die gecombineerd worden met heerlijke natuurlijke aromatische geuren, zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en uw huid weer straalt.

De salonbehandelingen versterken de werking van de producten. De exclusieve Decléor massages, speciaal maskers en pakkingen zijn een weldaad voor uw huid en de aromatische geuren geven u een volledig gevoel van ontspanning.

De actieve essentiële oliën komen zeer diep in de huid waardoor eventuele huidproblemen worden opgelost, uw huid komt weer in balans en gaat stralen.

VERZORGEN EN ONTSPANNEN

Decléor staat voor verzorgen en ontspannen. Dit huidverzorgingsmerk biedt u de meest natuurlijke manier om uw huid te verzorgen door het gebruik van essentiële oliën.

Al meer dan 40 jaar selecteert Decléor nauwgezet aromatische planten waar de 100% pure natuurlijke oliën van worden gewoonen. De essences die hieruit voort komen hebben allen een doeltreffende, verzorgende werking. Het geeft een drievoudige werking in de dieper huidlagen.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl