Permanent Make-up

Wat is permanente make-up?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht; getatoeëerd; permanente make-up is een cosmetische tatoeage. Het is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliner altijd goed bijgewerkt te hebben.

Perfect onder alle omstandigheden en ideaal voor degenen die houden van, sporten, zwemmen, saunabezoek , een make-up allergie hebben, last hebben van hooikoorts en/of tranende ogen, niet zo’n vaste hand hebben, of weinig tijd aan het aanbrengen van make-up willen besteden.   

Wenkbrauwen

Duur: 90 min
Prijs: € 245
inclusief 1x nabehandeling binnen 6 weken

Eyeliner boven

Duur: 60 min
Prijs: € 165
inclusief 1x nabehandeling binnen 6 weken

Eyeliner onder

Duur: 60 min
Prijs: € 125
inclusief 1x nabehandeling binnen 6 weken

Bijwerken, opfris, correcties

Duur: 60 min
Prijs: v.a. € 115
binnen 2 jaar

Wat zijn de mogelijkheden?

Permanente make-up kan bijna altijd toegepast worden. Het is voor iedereen geschikt die een potlood gebruikt om de wenkbrauwen bij te tekenen, de eyeliners accentueert. Bij het zetten van permanente make-up is mijn streven het effect zo natuurlijk mogelijk te maken.

Wenkbrauwen

De haren van de wenkbrauwen blijven gewoon behouden, behalve die haartjes die niet in het model passen. Ik maak er mooie natuurlijke wenkbrauwen van. Door de speciale hairstrokes techniek is het bijna niet van echt te onderscheiden. Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer in de wenkbrauwen heeft, wordt uiteindelijk het effect heel natuurlijk en mooi.

Eyeliners

Eyeliners met permanente make-up betekent altijd sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die een oogpotlood niet goed kunnen verdragen.

De gehele eyeliner of wenkbrauwen behandeling duurt ongeveer 1,5 uur, na 4 tot 6 weken komt u terug voor de tweede behandeling. Een eyeliner of wenkbrauwen wordt altijd in twee behandelingen gezet, soms is een derde behandeling nodig.

Doet het pijn?

Voordat de behandeling begint wordt de te behandelende plek licht verdoofd. Hiervoor dient u zelf Emla zalf mee te nemen (via uw huisarts een recept voor Emla zalf 5% aanvragen).

Hygiënevoorschriften

Tevens beschikt Vitality schoonheidssalon over een GGD certificering.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl