Infraroodsauna

Elk levend organisme is afhankelijk van zonlicht. Echter, 40% van de UV straling van het zonlicht is schadelijk voor onze gezondheid. De overige 60% van het zonlicht is goed voor de mens, bestaande uit infraroodstraling.
Nobel infraroodsauna maakt gebruik van deze “goede” straling (5.6-15µm) om zodoende de bloedsomloop en overige functies in het lichaam te verbeteren.

Infraroodsauna therapie wordt steeds populairder en is inmiddels geaccepteerd bij medici omdat in verschillende onafhankelijke studies is aangetoond dat infraroodstraling een genezende én preventieve werking heeft op klachten zoals stress, reuma, rugklachten, spierherstel, vetverbranding en ontgifting.

per gebruik
Prijs: € 15

Een infraroodsauna zorgt ervoor dat uw bloedsomloop wordt versneld. Hierdoor gaat uw lichaam zweten wat er voor zorgt dat u de nodige calorieën verbrandt. Daarnaast zorgt het voor het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam. Ook zijn er infraroodstralers met een dieptewerking welke inwerkt op spieren en gewrichten wat u helpt bij spier- en gewrichtsklachten.

Een sessie van 15-60 minuten in deze sauna is toereikend om bovenstaande voordelen te bereiken.

De sauna heeft 2 standen:

en kleurentherapie lamp:

Kleuren kunnen een bepaalde uitwerking hebben op ons lichaam, ze worden gezien door onze ogen en daarna verstuurd naar onze hersenen waar ze bepaalde gevoelens opwekken. Ons humeur, onze gedachten en ons gehele welzijn wordt door kleuren beïnvloed. Steeds meer wordt er in sauna’s gebruik gemaakt van kleurenlichttherapie.
De standaard LED-kleurentherapie is via het bedieningspaneel op 4 verschillende kleuren instelbaar:

Rood activeert het hart en de bloedsomloop. Huidziekten en reuma worden verminderd door rood licht. Ook de hersenen, longen en spieren worden behandeld.

Geel maakt hongerig en werkt dus eetlustversterkend. Het helpt bij maag en darmklachten. Geel zorgt voor een goede werking van klieren en activeert het huidslijm. Het verschaft een gunstige werking op het humeur.

Blauw werkt verkoelend en verfrissend, het helpt bij slapeloosheid, onrust of angst.

Groen werkt rustgevend, verschaft zelfvertrouwen en geeft kracht. De kleur groen helpt bij zenuwkanalen, hoofdpijn, jicht en bij hoesten.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl