Compleet body massage

Goed voor lichaam en geest!
Je voelt je een ander mens

Er zijn verschillende soorten massages, dus er is altijd wel een type massage die bij jou past.

Binnen de massagetechnieken is ontspanningsmassage misschien wel het meest populair.

Duur: 60 min
Prijs: € 75

Bij een ontspanningsmassage lig je zowel op je rug als op je buik.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals strijkbewegingen, kloppen, schudden, kneden en vibreren.

In tegenstelling tot een diepe weefsel massage (deep tissue), richt de ontspanningsmassage zich uitsluitend op de buitenste lagen van het spierweefsel.
Het gaat hierbij immers niet om het herstellen van de dieper gelegen spieren, maar om lichaam en geest te laten ontspannen. Je kunt zelf aangeven wat je prettig en rustgevend vindt.
Tevens kun je voorafgaand aan een ontspanningsmassage aangeven of er bepaalde aandachtspunten zijn waar ik tijdens de massage rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan blessures, lichamelijke beperking of zwangerschap.

Een massage is in de eerste plaats natuurlijk ontzettend lekker en ook goed voor lichaam en geest. Door een ontspanning kan je helemaal tot jezelf komen.

Tijdens de massage wordt de aanmaak van endorfine gestimuleerd, waardoor je ervaart dat je minder stress hebt maar een verhoogd geluksgevoel. Door de ontspanning van een massage ga je dieper ademhalen en komt ademhalen tot rust.

Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd.

Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Een soepel lichaam draagt bij aan meer vitaliteit en een betere gezondheid. Een lichaam dat door regelmatige massage leert zich te ontspannen kan letterlijk en figuurlijk een stootje verdragen.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl