Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage (MLD dr Vodder Methode) is een zachte, subtiele massagetechniek die zonder tussenstof wordt uitgevoerd op je huid en het direct daaronder liggende bindweefsel. De massage werkdruk is laag en het tempo rustig en ritmisch. 

Een behandeling met MLD heeft als doel jouw lymfestelsel te activeren. Dit heeft groot effect op de afvoer van vocht en afvalstoffen, op de activering van de afweercellen, op de pijndemping en op de balans in het vegetatieve zenuwstelsel.

Hierdoor verbetert de conditie van de huid. Deze massage kan worden toegepast in het gelaat, de hals en decolleté. Tijdens deze massage worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor de celstofwisseling wordt verbeterd.

Duur: 30 min
Prijs: € 50

Aanbevolen kuur 4x 1x per week

Bij afname van een kuur krijgt u met laatste behandeling collageen masker.

Het lymfestelsel

Naast het bloedvatenstelsel heeft het lichaam een tweede vaatstelsel: het lymfestelsel. Zoals er bloed door de bloedvaten stroomt, stroomt er lymfe door het lymfestelsel. Lymfe, ook wel weefselvocht genoemd, bevat ongeveer dezelfde bestanddelen als bloedplasma maar heeft een hogere concentratie eiwitten. Terwijl de bloedvaten bloed aanvoeren naar en afvoeren van de organen, is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem.

Manuele lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Deze ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainage behandelingen.

Na een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie of facelift, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem. Dit is vocht dat zich ophoopt omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de verstopte lymfevaten. Ook worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Dankzij manuele lymfedrainage verdwijnt oedeem. Door deze techniek kan er specifieker gewerkt worden aan huidverbetering.

Manuele lymfedrainage kan gecombineerd worden met andere massagetechnieken.

Manuele lymfedrainage is ook uitermate geschikt bij acne, rosacea, een onrustige huid en stress.

pin/contant

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2
1019PM Amsterdam
020 – 419 3457
www.vitalityschoonheidssalon.nl
info@vitalityschoonheidssalon.nl